S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

kontaktovať nás môžete na mail: info@naucneknihy.sk


Úvod » Agro, potravinárstvo » Bezpečnosť potravín


        

Bezpečnosť potravín

Eva Malobická, Tatiana Červeňová

na sklade

 


Dostupnosť: dodanie do 7 dní
Číslo produktu: NKOSV4315
Vydavateľ: Osveta
Rok vydania: 2015
Počet strán: 117
Väzba: brožovaná
Jazyk: slovenský
vydanie: prvé
EAN kód: 9788080634315
naša cena:
4,50 €
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

O knihe

Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení. V priebehu posledných viac ako 20 rokov pripravila rad publikácií, odporúčaní a usmernení, ktoré môžu vzdelávaním pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť významne ovplyvniť aktuálnu epidemiologickú situáciu v pozitívnom zmysle slova. A keďže aj nám záleží na tom, aby sa riziko ochorenia z potravín neustále a čo najviac znižovala, predkladáme Vám túto stručnú publikáciu, ktorá obsahuje základnú charakteristiku najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení prenášaných potravinami na našom území, poukazuje na riziká vzniku týchto ochorení a upozorňuje na preventívne opatrenia potrebné na zabránenie ich prenosu. Vychádza z odporúčaní SZO a jej publikácií Desať zlatých pravidiel bezpečnej prípravy stravy (The Ten Golden Rules for Safe Food Preparation) a Päť kľúčov k bezpečnejšej strave (The Five Keys to safer Food).

Najpredávanejšie

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ODMzNj
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: